Kategori produk
Hubungi kami

Menambah: S-1, A-8, Jalan E-Pang, Lianhu District, Kota Xi'an,

Wilayah Shaanxi, China

Web:www.htongsteel.com

Mel:info@sxht-group.com

Tel:86-029-89306039


Hotline khidmat
+86-029-89306039
Tiub kepersisan

Tiub kepersisan

Htongsteel telah muncul sebagai pembekal utama penyelesaian sehenti untuk semua ketepatan anda tiub keperluan. Kami adalah salah satu pengeksport & pengedar Precision tiub di China yang terbesar. Produk kami

Maklumat produk

Huitong keluli Khas Co, Ltd adalah terkenal China precision tiub pengeluar dan pembekal, dilengkapi dengan sebuah syarikat dan kilang yang produktif dan sebagai pengeksport tiub precision profesional dan Penjual, kita akan sentiasa mengalu-alukan anda untuk membeli dan berkualiti borong lancar paip keluli, keluli precision tiub, paip keluli lancar ketepatan, ketepatan lancar tiub keluli dari kilang kami.

Htongsteel telah muncul sebagai pembekal utama penyelesaian sehenti untuk semua ketepatan anda tiub keperluan. Kami adalah salah satu pengeksport terbesar & pengedar Precision tiub di China. Produk kami mempunyai telah digunakan secara meluas dalam pelbagai bidang di rumah dan di luar negara. Setiap Jabatan adalah di bawah pengurusan yang sempurna dan pengeluaran automatik sepenuhnya untuk menawarkan produk kualiti terbaik dan perkhidmatan yang cekap kepada pelanggan kami.

Produk:

Austenit keluli tahan karat

Duplex keluli tahan karat

Aloi nikel

Tiub precision Htongsteel telah dihasilkan dihantar dengan permukaan dilukis, tanah, sangat digilap atau terang yang sejuk, bergantung pada ketebalan saiz dan dinding.

Spesifikasi:

Di luar diameter0.5-50.8 mm (0.0197-2 dalam.)

Dinding thickness0.10-3 mm (0.0039-0.118 dalam.)

Pergi ke tiub dinding nipis kepersisan

pelbagai saiz:

Di luar diameter0.787-130 mm (0.031-5 dalam.)

Dinding thickness0.254-19.05 mm (0.010-0.750 dalam.)

Carian berkaitan: Lancar, paip keluli tiub keluli lancar ketepatan, ketepatan keluli tiub, ketepatan, paip keluli yang lancar, tiub keluli lancar ketepatan, ketepatan tiub.

Hot Tags: ketepatan tiub, paip keluli yang lancar, tiub keluli precision, paip keluli lancar precision, tiub keluli lancar precision, pembekal China, pengeluar, kilang, pengeksport, Penjual, Syarikat, borong, beli, best, berkualiti tinggi
Barangan yang berkaitan
Siasatan